JPEG - 136.4 KB
Associació

Visita en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat

Com estava previst i dins la Setmana Europea de Mobilitat, el dia 19 passat es vàren dur a terme les visites programadas al CTC de Palma, visita a la nau de restauració de Sineu i exposició “Tomás Morell” de Manacor.
Ens acompanyà el Conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Hble. Gabriel Vicens Mir i altres càrrecs de la seva Conselleria.

Publicat: 20/septiembre/2007 | Secció: Associació | TAGS: Activitats, Relacions altres entitats Llegir més...
Associació

Semana Europea de la Movilidad

Esta semana se lleva a cabo la Semana Europea de la Movilidad y desde la Consellería de Mobilitat i Ordenació del Territori del Govern Balear se han preparado una serie de actividades.
Entre ellas está la visita guiada organizada por nuestra asociación a la Estación Intermodal, la nave del taller de restauración en Sineu y la exposición permanente de la estación de Manacor.
Adjuntamos el programa de (...)

Publicat: 18/septiembre/2007 | Secció: Associació | TAGS: Activitats, Relacions altres entitats Llegir més...
JPEG - 60.6 kB
Actividades

Recorregut del traçat entre Ses Salines i Santanyí

El diumenge 26 de juliol un grapat de set persones ens decidirem a fer el traçat ferroviari entre Ses Salines i Santanyí. Entre nosaltres contàrem amb la presència de na Sebastiana i la seva germana, nétes del que fou cap d’estació de Santanyí, en Rafel Coll. Començarem desde ses Salines i amb l’ajuda de mapes i diverses fotografies aèrees aràvem localitzant els diferents trams practicables, ja que el traçat es troba interromput en moltes ocasions degut a que el terreny es de propietat privada. Pel camí (...)

Publicat: 26/agost/2007 | Secció: Actividades | TAGS: Activitats Llegir més...
AAFB Día del socio
Associació

Día del socio

Como estaba previsto, se llevó a cabo el pasado sábado el llamado "Dia del socio" consistente en la dedicación de unas horas del tercer sábado de cada mes a trabajos de adecentamiento del local por parte de los mismos. Esta vez se dedicó a pintura y limpieza.

Publicat: 24/julio/2007 | Secció: Associació | TAGS: Associació, Activitats Llegir més...
JPEG - 40.2 kB
Actividades

Recorregut ferroviari entre Campos i Banys de Sant Joan

Un total de 5 socis (na Juana, en Pepe en Guiem i dos Miquels) es decidiren a fer el traçat ferroviari entre Campos i Banys de Sant Joan, un traçat que porta 43 anys tancat al tràfic ferroviari.De Campos a Es Palmer la traça ja no existeix, així que iniciàrem la marxa a l’antic abaixador des Palmer, que encara avui es conserva. Davallador des Palmer
Desde allà seguirem la traça sortejant la vejetació i alguna finca privada que ens barrava el pas, cosa que ens va obligar a agafar cotxe i (...)

Publicat: 22/juliol/2007 | Secció: Actividades | TAGS: Activitats Llegir més...
AAFB Aula ferroviaria (continuación)
Actividades

Aula ferroviaria (continuación)

Los visitantes se han multiplicado, pues los Colegios e Institutos se han interesado vivamente, y a final de febrero la cifra se elevaba a 1.500 visitantes entre estudiantes y profesores acompañantes. Tanto es así, que los meses de enero y febrero a penas hubo un día libre.
El peso de todo ello lo sigue llevando Tomeu Sastre de Arcos, que dedica 4 días a la semana.

Publicat: 13/març/2007 | Secció: Actividades | TAGS: Activitats, Aula ferroviària Llegir més...
JPEG - 123.8 kB
Actividades

La AAFB montó el circuito de 5 pulgadas en Sineu

El pasado domingo 10 de diciembre con motivo de la "Mostra de Matances" de Sineu, la AAFB en colaboración del Ayuntamiento de Sineu y SFM montó su circuito portátil de 5 pulgadas.
También había una carpa, atendida por dos simpáticas azafatas, en la que se expusioeron fotos històricas y de los trabajos de restauración llavados a cabo por nuestra Asociación.
Agradecer a los diferentes miembros de la Asociación que colaboraron en el acto: Tomeu Sastre, Biel Covas, Pedro Florit, Leonardo, Damià, Mª (...)

Publicat: 11/desembre/2006 | Secció: Actividades | TAGS: Associació, Activitats Llegir més...

Sobre nosaltres

És la primera associació d’amics del ferrocarril de les Illes Balears, tan en antiguetat com pel nombre de socis.

Actualment disposa de 3 locals:

  • A l’Estació Intermodal de Palma, els dijous de 17h a 20h i dissabtes de 10h a 13h
  • A l’estació de Son Sardina del FC de Sóller. que obri tots el dijous de 18:30 a 20:30.
  • Al barri de La Vileta, que obri els divendres de 18 a 20, on es reuneix principalment el grup de maquetisme.

Així mateix, durant molts anys s’ha dedicat a la restauració i recuperacio de material històric. És la impulsora de la Fundació FERROCAIB.

Darrers Tweets

  • @realt0rlife That's a very good question :) You may want to contact the author. There's a form on the right when you click their name.

    - 10 hours ago
  • @ghostpool Have you opened a support ticket yet? Can you send methe ticket number? Thanks!

    - 2 days ago

Flickr Photos